BijHuub

Vier uw unieke partijen BijHuub

Welkom BijHuub, waar elke bijzondere gebeurtenissen of unieke partijen wordt omgezet in een onvergetelijke herinnering. Gelegen in het hart van Alkmaar, biedt onze locatie een unieke setting voor uw verjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en meer. Onze verrassend groene evenementenlocatie is de ideale plek voor samenzijn en het vieren van speciale momenten.

Een Groene Oase in Alkmaar

BijHuub is niet zomaar een locatie; het is een ervaring. Omgeven door weelderig groen, biedt onze locatie een serene en natuurlijke omgeving die uw evenement een extra dimensie geeft. Het is een plek waar natuur en comfort samenkomen om een perfecte achtergrond te vormen voor uw feesten en bijeenkomsten.

Culinaire Verrassingen BijHuub

Culinair genieten staat centraal BijHuub. Of u nu kiest voor een walking dinner, een informele barbecue of een uitgebreid diner, onze keuken biedt een scala aan mogelijkheden om uw gasten te verrassen. Onze chefs gebruiken verse, lokale ingrediënten om heerlijke gerechten te creëren die bij elk evenement passen.

Perfecte Ruimtes voor Elk Evenement

BijHuub beschikt over verschillende ruimtes, elk met een unieke sfeer en inrichting, geschikt voor evenementen van elke omvang. Van intieme bijeenkomsten tot grote feesten, onze flexibele ruimtes kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. In ons Locatieboek vindt u een gedetailleerde omschrijving van elke ruimte, zodat u de perfecte setting voor uw evenement kunt kiezen.

Uw Verjaardag Vieren BijHuub

Verjaardagen zijn speciale mijlpalen die een unieke viering verdienen. BijHuub biedt de perfecte ambiance om deze dag onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om een intieme viering met familie of een groot feest met vrienden, wij zorgen ervoor dat uw verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten.

Bedrijfsfeesten met een Verschil

Bedrijfsfeesten BijHuub zijn meer dan alleen een bijeenkomst; ze zijn een ervaring. Onze locatie biedt de ideale setting voor teambuilding, netwerken of het vieren van bedrijfssuccessen. Met state-of-the-art faciliteiten en een toegewijd team zorgen we ervoor dat uw bedrijfsfeest vlekkeloos verloopt.

Een Droombruiloft BijHuub

Uw bruiloft is een van de belangrijkste dagen van uw leven, en BijHuub is de perfecte plek om deze te vieren. Onze schilderachtige locatie biedt een romantische setting voor zowel uw ceremonie als receptie. Van de planning tot de uitvoering, ons team werkt nauw met u samen om uw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Persoonlijke Aandacht voor Elk Detail

Bij BijHuub begrijpen we dat de details ertoe doen. Ons team van ervaren planners en coördinatoren werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw evenement perfect is. Van decoratie tot catering, wij zorgen voor elk detail, zodat u kunt genieten van uw speciale dag.

Ontdek BijHuub voor Uw Volgende Evenement

Wij nodigen u uit om BijHuub te ontdekken en te ervaren hoe wij van uw evenement iets bijzonders kunnen maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen. Laat BijHuub het decor zijn voor uw onvergetelijke momenten.

Onze ruimtes

Ontdek de monumentale boerderij door de verschillende ruimtes te bekijken.

De stal

De Stal is de perfecte plek als je op zoek bent naar een monumentale ruimte.

De boerderij

De Boerderij is een lichte ruimte met eindeloze mogelijkheden.

Het tuinhuis

Het Tuinhuis is de grootste ruimte en geeft de indruk letterlijk in de tuin te zitten.

REVIEWS

Een prachtige, rustgevende en fijne locatie waar ik met mijn team een brainstormdag had. Met een heerlijk verzorgde lunch en daarnaast onbeperkt heerlijke koffie/thee en versnaperingen. Echt een aanrader als je een inspirerende plek zoekt voor een heidag!
LINDA NELISSE - Google Review
Heerlijke feestavond gehad. Na een toast met Prosecco , met 30 familieleden/vrienden van een goed verzorgde winterBBQ incl. heerlijke salade buffet genoten. Bediening voor de drankjes etc was top geregeld. Maar vooral...wát een prachtige locatie, iets wat je eigenlijk niet verwacht zo aan de rand van een industrie gebied. Alle gasten waren vol lof over deze locatie.
MARIAN EN RALPH - Google Review
Wij hebben hier ons 50/55e verjaardag gevierd. Locatie Top, zo sfeervol! Bediening wist de gasten bij binnenkomst al te verwelkomen met drankje en gedurende de avond ontbrak het de gasten aan niets. Hapjes zeer goede kwaliteit. Heel veel complimenten van onze gasten ontvangen over locatie en bediening. Heel veel dank!!
SANNE VAN KAMPEN - Google Review

Wil je een reservering maken?

Neem contact op!