BijHuub

Partijen

Maak van een bijzondere gebeurtenis een onvergetelijke herinnering door een uniek evenement BijHuub. Jouw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft georganiseerd op een gunstig gelegen plek. Een verrassend groene evenementenlocatie in Alkmaar waar alles draait om samenzijn.

BijHuub zit boordevol culinaire verrassingen, bijvoorbeeld een walking dinner, een barbecue of een uitgebreid diner.

Lees snel verder voor de omschrijving van de verschillende ruimtes of bekijk het Locatieboek.

Onze ruimtes

Ontdek de monumentale boerderij door de verschillende ruimtes te bekijken.

De stal

De Stal is de perfecte plek als je op zoek bent naar een monumentale ruimte.

De boerderij

De Boerderij is een lichte ruimte met eindeloze mogelijkheden.

Het tuinhuis

Het Tuinhuis is de grootste ruimte en geeft de indruk letterlijk in de tuin te zitten.

REVIEWS

Een prachtige, rustgevende en fijne locatie waar ik met mijn team een brainstormdag had. Met een heerlijk verzorgde lunch en daarnaast onbeperkt heerlijke koffie/thee en versnaperingen. Echt een aanrader als je een inspirerende plek zoekt voor een heidag!
LINDA NELISSE - Google Review
Heerlijke feestavond gehad. Na een toast met Prosecco , met 30 familieleden/vrienden van een goed verzorgde winterBBQ incl. heerlijke salade buffet genoten. Bediening voor de drankjes etc was top geregeld. Maar vooral...wát een prachtige locatie, iets wat je eigenlijk niet verwacht zo aan de rand van een industrie gebied. Alle gasten waren vol lof over deze locatie.
MARIAN EN RALPH - Google Review
Wij hebben hier ons 50/55e verjaardag gevierd. Locatie Top, zo sfeervol! Bediening wist de gasten bij binnenkomst al te verwelkomen met drankje en gedurende de avond ontbrak het de gasten aan niets. Hapjes zeer goede kwaliteit. Heel veel complimenten van onze gasten ontvangen over locatie en bediening. Heel veel dank!!
SANNE VAN KAMPEN - Google Review

Wil je een reservering maken?

Neem contact op!